Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1 Grand Prix van Frankrijk ’21 – liveblog

Formule 1 Grand Prix van Frankrijk ’21 – liveblog

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het is een geweldige dag voor Max Verstappen, want die mag niet alleen in de basis starten, maar ook nog eens als diepste spits! De voorhoede wordt verder gevormd door Hamilton en Bottas, met Perez ook nog in de voorste twee linies.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen Red Bull en de Mercedes. Hamilton startte de afgelopen twee edities in de spits en is ook vastbesloten die positie te gaan heroveren op Max. “Ik heb zoals elke training gewoon 114% gegeven, maar als je dan op een geve moment gewoon tekort komt moet je je gaan focussen op de wedstrijd en het daarin met strijd goed gaan maken”. “Ik heb een interessante strategie en misschien komt er regen. Dan kunnen jullie de regenmeesters aan het werk zien.”

Tijdens die laatste opmerking vergat hij misschien even dat als er IEMAND is die goed in de regen kan voetballen, het rugnummer 33 is. Maar het zij hem vergeven, daar komt hij tijdens de wedstrijd dan wel achter. Het heeft er vanmorgen al geregend, dus het veld is misschien nog een beetje vochtig. Uiteindelijk wint vandaag natuurlijk gewoon degene die de meeste doelpunten scoort, dus we zullen zien.

We wensen u een hele prettige wedstrijd!

De top 10:

1. Max VERSTAPPEN – Red Bull 2. Lewis HAMILTON – Mercedes 3. Valtteri BOTTAS – Mercedes 4. Sergio PEREZ – Red Bull 5. Carlos SAINZ Jr. – Ferrari 6. Pierre GASLY – Alpha Tauri 7. Charles LECLERC – Ferrari 8. Lando NORRIS – McLaren 9. Fernando ALONSO – Alpine 10. Daniel RICCIARDO – McLaren

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1 Grand Prix van Frankrijk ’21 – liveblog