Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1 kampioen Lewis Hamilton maakt pitstop bij GGPoker

Formule 1 kampioen Lewis Hamilton maakt pitstop bij GGPoker

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton Dat veel topsporters in hun vrije tijd graag poker spelen is inmiddels alom bekend. Dat sites op hun beurt deze sterren weer graag als uithangbord gebruiken is ook niets nieuws. Zo zagen we Cristiano Ronaldo duellerend voorbij komen, deden spelers als Neymar Jr. en Gerard Piqué onder andere mee aan charity specials van PokerStars , zagen we Usain Bolt een potje bluffen met Kevin Hart en beproeft Rafael van der Vaart momenteel zijn geluk met de social gaming app Governor of Poker 3 .

Last but not least is daar natuurlijk ook onze eigen Fatima Moreira de Melo die een van de meest succesvolle combinaties tussen de sport- en pokerwereld is geweest. Fatima nam eerder dit jaar afscheid van PokerStars na een samenwerking van liefst tien jaar.

Dat de snelgroeiende site GGPoker eveneens in de sportmarkt geïnteresseerd is komt dan ook niet als een verrassing. Eerder deze zomer wisten zij Neymar Jr. al over te halen om aan de WSOP Online mee te doen, en afgelopen nacht zagen we plots Formule 1 kampioen Lewis Hamilton aanschuiven naast grootheden als Isaac Haxton , Christian Rudolph , Niklas Astedt en Artur Martirosian .

Hamilton had zich ingeschreven voor High Rollers Week Event #7: NLHE High Roller $10,300 $1.25 GTD ; wellicht niet de beste tafelselectie voor een eerste keer, maar de inleg zou geen probleem voor de multimiljonair moeten zijn. De champagneflessen werden na afloop niet ontkurkt: Hamilton werd uiteindelijk 113e van de 130 deelnemers en wist niet te cashen.

De pokersite tweette het volgende erover: LADIES & GENTLEMEN… — GGPoker – HOME OF ONLINE POKER’S LARGEST PRIZEPOOL (@GGPokerOfficial) Navraag bij GGPoker leerde ons dat Hamilton slechts “een gast” was, en dat er geen officiële deal tussen beide partijen getekend is. Toch is de samenwerking met Hamilton in meerdere opzichten interessant te noemen, aangezien concurrent PokerStars recentelijk als F1-sponsor instapte en flink zichtbaar is tijdens races. Wie onlangs een race van Max Verstappen gekeken heeft zal de (virtuele) reclameborden van Stars dan ook niet ontgaan kunnen zijn.

Het huidige team ambassadeurs van GGPoker bestaat uit Daniel Negreanu , Fedor Holz , Felipe Ramos […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1 kampioen Lewis Hamilton maakt pitstop bij GGPoker