Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1 kondigt drie nieuwe races aan, geen GP’s in Amerika

Formule 1 kondigt drie nieuwe races aan, geen GP’s in Amerika

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Afbeelding: BSR Agency De Formule 1-kalender is uitgebreid met drie nieuwe races. Zo wordt op 11 oktober de Grote Prijs van de Eifel verreden op de Nürburgring en staat op 25 oktober de Grand Prix van Portugal op het programma. Voor het eerst wordt op het circuit van Portimão gereden.

Het circuit van Imola keert terug in de Formule 1. Op 1 november wordt daar de Grand Prix van Emilia Romagna verreden. Bijzonder aan dat weekend is dat er slechts op twee dagen gereden wordt, in plaats van het gebruikelijke driedaagse weekenden.

De Formule 1 sluit uit dat de Grands Prix van Brazilië, de Verenigde Staten, Mexico en Canada dit jaar verreden worden, vanwege het coronavirus.

Volgende week gaat het F1-seizoen verder met de Grand Prix van Groot-Brittannië en een week later volgt er nog een race op Silverstone.

F1-kalender: 2 augustus: Grand Prix van Groot-Brittannië

9 augustus: Grand Prix: 70th anniversary

16 augustus: Grand Prix van Spanje

30 augustus: Grand Prix van België

6 september: Grand Prix van Italië 13 september: Grand Prix van Toscane 27 september: Grand Prix van Rusland 11 oktober: Grand Prix van de Eiffel 25 oktober: Grand Prix van Portugal 1 november: Grand Prix van Emilia Romagna

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1 kondigt drie nieuwe races aan, geen GP’s in Amerika