Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-liefhebbers opgelet: Grand Prix komt naar Den Bosch

Formule 1-liefhebbers opgelet: Grand Prix komt naar Den Bosch

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bespreek samen met Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel alles over de Formule 1. (Foto: Rechtenvrij) DEN BOSCH | Circuits, DRS, safety car, crashes, Lewis Hamilton en natuurlijk Max Verstappen. Nooit eerder was de Formule 1 in Nederland zo populair als het afgelopen jaar. Massaal keken we naar de Grand Prix in Zandvoort en naar hoe ‘onze’ Max Verstappen in Abu Dhabi de wereldtitel in de wacht sleepte. Genoeg stof om over te praten dus. Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel nemen het publiek mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. Je hoort en ziet het allemaal op 10 maart in HAL8 van de Brabanthallen.

Een avond die volledig uit de bocht vliegt en barst van de verhalen en anekdotes. Na het succes van van hun eerste voorstelling over de Formule 1 kon een vervolg niet achterblijven. Rob Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de Formule 1, verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt het publiek mee in de bijzondere verhalen van de autosport. Van ‘grid’ tot ‘grindbak’ en van ‘undercut’ tot ‘poleposition’. Naast Rob Kamphues staat zijn sidekick Rob van Gameren: de wandelende Formule 1-encyclopedie, waarvan iedereen zich afvraagt of hij écht alle uitslagen uit zijn hoofd kent en of hij echt nog bij zijn moeder woont. Tom Coronel

De avond wordt pas echt compleet met de aanwezigheid van Tom Coronel. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals Formule 1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa. De autocoureur heeft, nadat zijn Formule 1-stoeltje naar iemand anders ging, zijn CV flink uitgebreid: Formule 3, 24 uur van Le Mans, FIA GT én de Dakar-rally. Tijdens zijn deelname aan de Dakar-rally van 2015 deed hij mee als racende reporter. Ook in 2016 bleef zijn deelname niet uit en bestierde hij samen met zijn broer Tim de tweepersoons Jefferies Buddy, oftwel ‘The Beast’ waarmee ze de finish wisten te behalen.

Verwacht een avond vol vuurwerk met vaste onderdelen zoals een quiz met de zaal en het spelen op […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-liefhebbers opgelet: Grand Prix komt naar Den Bosch