Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1: Mijn naam is Haas en ik weet nergens van...

Formule 1: Mijn naam is Haas en ik weet nergens van…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Recent kwam Nikita Mazepin negatief in het nieuws door een ongepaste video op Instagram , waarin hij op de achterbank van een auto een dame betastte. Daarna ging het gerucht dat de coureur bij het Haas F1 Team, waarvoor hij in 2021 debuteert, misschien zou moeten vertrekken. Inmiddels heeft de Amerikaanse renstal bevestigd dat de 21-jarige volgend jaar gewoon bij het Formule 1-team gaat rijden. “Haas F1 Team wil herbevestigen dat Nikita Mazepin en Mick Schumacher de coureurs line-up voor het 2021 FIA Formule 1 World Championship vormen”, aldus het team in een statement. “Zoals het voorgaande statement van het team wat betreft de handelingen van Nikita Mazepin (9 december), is dit geval intern afgehandeld en worden geen verdere acties ondernomen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1: Mijn naam is Haas en ik weet nergens van…