Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1 start werkgroep op probleem met Track Limits op te lossen

Formule 1 start werkgroep op probleem met Track Limits op te lossen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 heeft een werkgroep opgestart om het probleem rond Track Limits op te lossen. De discussie over de Track Limits voert de laatste tijd de boventoon in de F1, en dat zou natuurlijk niet de bedoeling moeten zijn.

Max Verstappen heeft dit seizoen al veel geworsteld met de Track Limits. In Bahrein moest hij de leiding teruggeven, in Portugal raakte hij zijn pole-tijd kwijt en in de race in Portugal raakte hij ook nog eens de snelste ronde kwijt. Red Bull is dat ook het team dat het hardst aan de bel trekt, en dat heeft geholpen. F1 werkgroep

Volgens Motorsport-total.com zal er na lang overleg tussen de teambazen en Stefano Domenicali , een werkgroep worden opgestart. ‘’Er waren gezonde gesprekken, en een werkgroep is nu opgestart. We hebben een oplossing nodig, die simpel en begrijpelijk is voor de coureurs, fans en teams. Dat zou niet zo moeilijk moeten zijn’’, stelt Christian Horner .

Racedirecteur, Michael Masi , denkt dat dit niet zo makkelijk zal zijn. ‘’Idealiter hebben we overal een harde Track Limit, maar dat is moeilijk met de circuits. Je hebt het liefst overal muren zoals bij de komende races in Monaco en Baku, maar natuurlijk rijden we op verschillende soorten circuits, en moeten we ook rekening houden met de veiligheid’’ , besluit Masi.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1 start werkgroep op probleem met Track Limits op te lossen