Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-teambaas Alfa Romeo Racing: "Iedereen neemt met zo'n korte sprint extra risico"

Formule 1-teambaas Alfa Romeo Racing: “Iedereen neemt met zo’n korte sprint extra risico”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Alfa Romeo Racing teambaas, Frédéric Vasseur, was na afloop van de Grand Prix van Bakoe tevreden met het behaalde punt. Met dit punt wat Kimi Raikkonen scoorde heeft het team het puntenaantal van dit jaar nu verdubbeld. “We kunnen blij zijn met een punt, vooral omdat we met beide auto’s van start tot finish een goed tempo lieten zien. We begonnen in verre van ideale posities, maar iedereen in het team heeft goed werk geleverd om ons tot de laatste ronden voor de punten te laten vechten”, zei Vasseur in een nabeschouwing van het team. “Onze pitstops waren goed en voor de tweede keer in de top 10 eindigen is een beloning voor het hele team. Bij de herstart moesten we nog hard vechten voor het punt, dit komt ook omdat iedereen met zo’n korte sprint extra risico gaat nemen. We zijn erin geslaagd om dit goed te doen”

“We hebben laten zien dat we vooruitgang hebben geboekt, maar er is nog werk aan de winkel. We hebben er alle vertrouwen in en de laatste paar races hebben ons echt aangemoedigd, dus we kunnen blijven pushen om ons doel te bereiken”, sloot Frédéric Vasseur af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-teambaas Alfa Romeo Racing: “Iedereen neemt met zo’n korte sprint extra risico”