Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-teams wachten nog op vracht uit Mexico

Formule 1-teams wachten nog op vracht uit Mexico

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Diverse Formule 1-teams staan in de aanloop naar de Grote Prijs van Brazilië, zondag in São Paulo, voor een race tegen de klok. Een deel van de vracht vanuit Mexico, waar Max Verstappen afgelopen zondag zijn leidende positie in de WK-stand verstevigde, is door vertragingen in het luchtverkeer nog niet op de plaats van bestemming afgeleverd. Volgens een woordvoerder van de Formule 1 komt de uitvoering van het officiële tijdschema in Brazilië, inclusief een sprintrace op zaterdag, niet in gevaar.

“Er zijn maandag vertragingen opgelopen bij vertrek uit Mexico door weersomstandigheden, waardoor een deel van de vracht alsnog in Brazilië moet aankomen”, aldus de woordvoerder. “Het materiaal zal nu donderdag worden bezorgd, zonder gevolgen voor het raceweekeinde.”

Door de vertraging van enkele vrachtvliegtuigen zullen sommige teams donderdag nog wel moeten overwerken om alles op vrijdag voor de eerste vrije training in orde te hebben. Het is onduidelijk welke teams in Brazilië nog wachten op hun ladingen en om welke spullen het gaat.

Met nog vier GP’s te rijden, heeft Verstappen (Red Bull) een voorsprong van 19 punten op titelhouder Lewis Hamilton (Mercedes) uit Groot-Brittannië.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-teams wachten nog op vracht uit Mexico