Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1 toch te zien bij Ziggo: 'Hebben een deal gesloten met Viaplay'

Formule 1 toch te zien bij Ziggo: ‘Hebben een deal gesloten met Viaplay’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Chris Woerts schuift regelmatig aan bij Veronica Inside en bespreekt daar dan de laatste nieuwtjes. Dit keer had Woerts informatie over de mogelijke deal tussen Viaplay en Ziggo Sport.

In 2022 zijn de Formule 1-rechten in Nederland voor Viaplay, dat met vier miljoen euro meer Ziggo Sport wist te overtreffen. Daarmee raakt Ziggo aan het eind van dit jaar de rechten over de F1 kwijt, maar dat lijkt toch niet helemaal het geval. Viaplay heeft volgens Woerts namelijk een deal gesloten met Ziggo Sport. Toch F1 bij Ziggo

‘’Ze moeten zes races uitzenden op het open net omdat ze anders bang zijn dat er te weinig mensen gaan kijken. Talpa, RTL en NOS gaan het niet doen. Dat is wel verrassend. Ik denk zelf dat ze achter de schermen al een deal hebben met Ziggo, dat zij die zes races blijven uitzenden. Goed voor Ziggo, want dan blijven ze toch betrokken bij de Formule 1’’, zegt Chris Woerts bij Veronica Inside .

Woerts snapt echter nog steeds niet dat Ziggo niet ‘gewoon’ die vier miljoen extra had geboden om de F1 toch binnenboord te houden. ‘’Als ik Ziggo was geweest, dan had ik dat geld niet in Ajax gestopt. Ze hebben negen miljoen gestoken in het verlengen van het contract met Ajax, maar dan hadden ze beter die vier miljoen extra kunnen stoppen in de Formule 1’’, besluit Woerts.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1 toch te zien bij Ziggo: ‘Hebben een deal gesloten met Viaplay’