Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1-weer: Vandaag iets warmer en droog in Portimao

Formule 1-weer: Vandaag iets warmer en droog in Portimao

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Pirelli Een ding staat vast voor vandaag: Het blijft droog. De temperaturen stijgen een klein beetje en dat is goed nieuws voor Max Verstappen en Sergio Perez , die hun banden dan makkelijker op temperatuur kunnen krijgen. Dat is een feit omdat het werkvenster waarin de Red Bull-coureurs kunnen werken (met het opwarmen van hun banden) is ruimer dan dat van de Mercedes -coureurs.

Zoals gezegd blijft het vandaag droog. De regenkansen zijn zo goed als tot nul geslonken. De wind waait nog steeds uit het noordwesten en de kracht is ongeveer gelijk. Alhoewel de rukwinden – met een kracht van 5 Beaufort – van vrijdag lijken vandaag verleden tijd. Toch blijft het vandaag continu waaien met een kracht 3. Rond 16:00 uur, als de kwalificatie begint, trekt de wind weer een beetje aan tot maximaal 4. (Check hieronder de weersverwachtingen voor vandaag en zondag)

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1-weer: Vandaag iets warmer en droog in Portimao

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden