Het laatste formule 1 nieuws

Formule 1 Zandvoort 2021: diverse coureurs al gespot in het land

Formule 1 Zandvoort 2021: diverse coureurs al gespot in het land

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voor het eerst sinds 1985 wordt er eindelijk weer een Grand Prix georganiseerd in Nederland . Dit weekend zal Zandvoort dan ook helemaal oranje kleuren, dankzij het legioen aan fans dat zal afreizen naar de badplaats, waar een iconisch circuit ligt.

De actie gaat dus pas echt op zondag van start, maar gisteren en vandaag zijn al de eerste coureurs en hun aanhang gespot in het land. Morgen gaat immers de eerste vrije training al van start. Sommige hebben hun aanwezigheid via social media aangetoond, terwijl anderen juist ‘in het wild’ zijn gespot. Zo is Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, al eerder deze week gezien in Artis. Verstappen zelf wilde vandaag rustig het circuit van Zandvoort te voet verkennen , maar had de baan misschien iets rustiger verwacht.

Lando Norris is ook één van de coureurs die via social media heeft aangegeven dat hij onderweg is naar Nederland. De jonge Brit heeft daarbij alleen wel een klein foutje gemaakt . In zijn Story op Instagram gebruikte hij namelijk de vlag van Luxemburg in plaats van Nederland. Maar het was al bekend dat de McLaren-coureur niet de allerbeste is als het aankomt op geografie . Hoe zal Nederland op Hamilton reageren?

De grootste uitdager van Verstappen dit weekend zal natuurlijk Lewis Hamilton zijn. De zevenvoudig wereldkampioen staat momenteel nog drie punten voor in het kampioenschap en zal er alles aan doen om Verstappen voor te blijven tijdens de thuisrace van de Nederlander.

Als Hamilton op het podium terecht komt, dan vrezen velen alleen wel dat hij het slachtoffer zal worden van veel boe-geroep en gefluit. Dat gebeurde immers ook al afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van België na de kwalificatie. De Brit heeft zich alleen slim voorbereid op de Dutch GP, want aan zijn outfit te zien is Hamilton stiekem gewoon een rasechte Nederlander .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule 1 Zandvoort 2021: diverse coureurs al gespot in het land