Het laatste formule 1 nieuws

Formule E: Rowland geeft visitekaartje af in tweede sessie slotstuk Berlijn

Formule E: Rowland geeft visitekaartje af in tweede sessie slotstuk Berlijn

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nadat Nyck de Vries de eerste vrije training op zijn naam wist te zetten was het ditmaal Oliver Rowland die als snelste uit de bus kwam. Maximilian Guenther en Norman Nato maken de top drie compleet.

De tweede sessie van de allesbepalende slotdag van de Formule 1 -seizoen kwam rustig op gang. De coureurs poogden een goede longrun neer te zetten op het langzamerhand opwarmende asfalt van het circuit in Berlijn. De laatste vijftien minuten van de sessie stonden in het teken van full power-kwalificatierondes met de attack mode vol opengeschroefd. Formule E: De Vries deelt eerste klap uit op allesbepalende laatste racedag De snelste ronde kwam op naam van Rowland. Nyck de Vries bleef ditmaal steken op de zesde stek, nadat hij tijdens de eerste sessie de snelste tijd had weten te noteren. Robin Frijns eindigt opnieuw buiten de top tien. Hij moet genoegen nemen met een twinstigste plek. Visitekaartje

Nissan-coureur Rowland staat als zestiende geklasseerd in het kampioenschap, en maakt geen kans meer om aan het eind van de dag de felbegeerde titel op zijn naam te zetten. Desondanks heeft de coureur met een indrukwekkende 1:06:372 zijn visitekaartje weten af te geven. Om 11:30 staat vandaag de kwalificatiesessie op het programma, waarna om 15:30 de allesbeslissende feature race in Berlijn zal beginnen, welke de Formule E -kampioen zal bepalen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Formule E: Rowland geeft visitekaartje af in tweede sessie slotstuk Berlijn