Het laatste formule 1 nieuws

Geen twijfel over Max Verstappen: ‘Natuurlijk wordt hij wereldkampioen!’

Geen twijfel over Max Verstappen: ‘Natuurlijk wordt hij wereldkampioen!’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Met nog vier Grands Prix te gaan heeft Formule 1-coureur Max Verstappen een voorsprong van 19 punten op concurrent Lewis Hamilton in de strijd om de wereldtitel. Na de overwinning van zondag in Mexico staat de Nederlander er goed voor om de WK-titel in de wacht te slepen.

Verstappen begon zondag in Mexico vanaf de tweede startrij, met de twee Mercedes-coureurs Hamilton en Valtteri Bottas voor zich. “Toen hij Hamilton toch bij de start verschalkte, dacht ik: ‘ja, hij gaat weer komen!’”, zegt autocoureur Tim Coronel vol enthousiasme in Goedemorgen Nederland.

Na een uitstekende start en een foutloze race schreef Verstappen uiteindelijk de Grand Prix van Mexico op zijn naam. Met nog vier races te gaan heeft de Nederlander de koppositie in handen, maar Hamilton ligt op de loer en weet met zeven wereldtitels op zak als geen ander hoe het is om te strijden voor de eindzege. “The heat is on!’”, vertelt Coronel verder. “De strijd blijft nu tot het einde van het seizoen eigenlijk maar op twee mannen gericht.”

Niet eerder zat Verstappen er zo dicht bij en dat heeft mede te maken met zijn team. “Je ziet nu dat Red Bull het goed voor mekaar heeft”, zegt Coronel, die ziet dat Red Bull een goede strategie hanteert. “Ik zie het niet gebeuren dat dit nog weggegeven wordt.” Coronel sluit af met een duidelijke analyse: “Of Max wereldkampioen gaat worden? Natuurlijk gaat hij wereldkampioen worden!”

LEES OOK: Max Verstappen wint Grote Prijs van Nederland op circuit van Zandvoort

Door: Vick ten Wolde

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Lees het hele artikel op de volgende pagina Geen twijfel over Max Verstappen: ‘Natuurlijk wordt hij wereldkampioen!’