Het laatste formule 1 nieuws

George Russell eerlijk: "Ik kon soms Max Verstappen niet eens voor me zien"

George Russell eerlijk: “Ik kon soms Max Verstappen niet eens voor me zien”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

George Russell heeft tijdens de korte optocht in Spa-Francorchamps zijn eerste Formule 1 podium behaald. Russell is in zijn verklaring na de race wel eerlijk, omdat hij ook weet dat, als er echt een race zou zijn geweest, hij het heel moeilijk zou hebben gekregen. “De omstandigheden waren daar ongelooflijk moeilijk en zelfs op de tweede plaats met slechts één auto voor me, kon ik Max Verstappen soms niet eens voor me zien. Het spijt me echt voor iedereen op het circuit en voor degenen die over de hele wereld kijken dat we niet konden racen, maar veiligheid moet voorop staan.

Het is een vreemd gevoel, want ik heb in mijn carrière nog nooit zo’n race-finish gehad, maar een podium is een podium en we zullen het nemen, wat er ook gebeurt. We werden beloond voor het geweldige werk dat we gisteren als team hebben geleverd. Het is duidelijk dat als de race vandaag was doorgegaan, het ongelooflijk moeilijk voor ons zou zijn geweest om onze positie vast te houden, maar je moet het nemen zoals het komt. Het was pas de laatste race in Hongarije dat ik mijn eerste punten voor Williams scoorde en hier staan ​​we op het podium tijdens de Belgische Grand Prix ! Het is een beloning voor al het harde werk dat iedereen in het team de afgelopen drie jaar heeft geleverd”, zei Russell na afloop in België.

Nu maakt de F1 zich op voor de Grand Prix van Nederland op het vernieuwde CM.com Circuit Zandvoort.

Lees het hele artikel op de volgende pagina George Russell eerlijk: “Ik kon soms Max Verstappen niet eens voor me zien”