Het laatste formule 1 nieuws

GERUCHT: ‘Max Verstappen en Kelly Piquet verloofd’

GERUCHT: ‘Max Verstappen en Kelly Piquet verloofd’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er gaan geruchten rond over Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet. De twee zouden namelijk verloofd zijn! Ontmoeting met schoonvader

Onlangs ontmoette Max zijn schoonvader, Nelson Piquet. ,,Eindelijk ontmoeten ze elkaar”, schreef Kelly bij de foto van de twee mannen in haar Instagram Stories.

Nelson Piquet won drie keer het wereldkampioenschap en heeft veel kennis van de sport. Toch zegt Max geen advies te vragen aan zijn schoonvader. ,,Het is natuurlijk een legende in de Formule 1, maar het is mijn eigen carrière”, zei hij eerder tegen ServusTV. ,,Ik maak mijn eigen keuzes, en zal mij nooit vergelijken met andere coureurs. Dat past mij gewoon beter.”

Over de ontmoeting die onlangs plaatsvond, zou Max gezegd hebben dat hij ‘gewoon tijd wilde doorbrengen met zijn familie’. Gesprekken over de Formule1 zouden er niet zijn geweest. Maar wat was dan de reden dat hij langsging bij zijn schoonvader? Verloofd?!

Het toeval bestaat dat er online geruchten rondgaan over de relatie van Max en Kelly, de twee zouden namelijk verloofd zijn. Op verschillende websites komt het gerucht naar boven, maar het is nergens bevestigd.

Max sloeg bijna twee jaar geleden Kelly aan de haak en kreeg direct een bonusdochter erbij. Kelly kreeg uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Danill Kvyat een dochtertje, Penelope.

Aan de foto’s die Kelly vaker heeft geplaatst op Instagram, is te zien dat Max goed kan opschieten met het kleine meisje. Ze vormen al een echt gezinnetje en niemand zou dan ook op kijken als Max zijn vriendin dé vraag heeft gesteld…

Lees het hele artikel op de volgende pagina GERUCHT: ‘Max Verstappen en Kelly Piquet verloofd’