Het laatste formule 1 nieuws

Geslaagde Herfstrun en Fort Boyard met Stichting Jeugdbelangen Zeeland

Geslaagde Herfstrun en Fort Boyard met Stichting Jeugdbelangen Zeeland

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ZEELAND | In 2020 kon het Herfstfestijn van Stichting Jeugdbelangen Zeeland niet doorgaan, maar dit jaar stond het weer met grote letters in de agenda. Op woensdag 27 oktober namen 227 kinderen deel aan de Herfstrun, die georganiseerd werd voor groep 1 t/m 5. Daarnaast waren er nog eens 99 deelnemers aan het Fort Boyard spel voor de kinderen uit groep 6 t/m 8. Hiernaast waren er ook veel ouders en jeugd actief als groeps- of spelleiding. Onder het genot van een heerlijk zonnetje werd er heerlijk gespeeld in de Zeelandse straten. Wederom een succes dus!

De kinderen uit groep 1 tot en met 5 speelden de Herfstrun. De kinderen waren verdeeld over 23 groepen, die samen met hun ouders spelletjes speelden die opgesteld waren op inritten en carports van huizen in de wijk Vlasroot. Vele kinderen brachten een bezoekje aan de waarzegster, de knutselpost en de glittertattoo- en schminkpost. Ook kon er een broodje gebakken worden boven een barbecue. Daarnaast was er dit jaar weer een echt mini kinderboerderijtje met kalfjes, cavia’s en konijnen die vele knuffeltjes hebben mogen ontvangen. Ze werden perfect verzorgd door vrijwilligers van Ut Weike en Amarant. In de Vlashoeve werd genoten van een pannenkoek en in de sporthal konden de kinderen zich helemaal uitleven op de opgebouwde hindernisbaan.

Ford Boyard
Voor de kinderen uit groep 6 tot en met 8 was er het gave Ford Boyard spel in de wijk Steenakker. De 99 deelnemers hadden zichzelf opgegeven in groepjes, in totaal 23, die zelfstandig door de wijk liepen. Zij speelden spectaculaire spelen waarmee ze zoveel mogelijk gouden sleutels probeerden te bemachtigen. Er werd flink gestreden bij allerlei uitdagende denk- en doespelletjes. De kabelbaan en het boomklimmen waren weer favoriete activiteiten. Er waren zeer enthousiaste geluiden te horen na een bezoekje aan het formule 1 spel. Ook het laserspel en de escaperoom waren weer een succes. Een bezoekje aan een heuse ‘Gerrits dome’ maakte de dag compleet!

Finale battle
Rond 15.00 verzamelden alle deelnemers zich op het grote veld bij de sporthal, waar we getuige waren van de finale battle tussen de […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Geslaagde Herfstrun en Fort Boyard met Stichting Jeugdbelangen Zeeland