Het laatste formule 1 nieuws

Glasvezelcampagne komt op stoom in Driebergen-Rijsenburg

Glasvezelcampagne komt op stoom in Driebergen-Rijsenburg

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In Het GIP is Boris er voor het beantwoorden van vragen (DELTA Fiber Netwerk)

DRIEBERGEN DELTA Fiber Netwerk is momenteel bezig met de campagne in Driebergen-Rijsenburg voor de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk. Tot uiterlijk 24 november kunnen inwoners zich aanmelden bij één van de telecomaanbieders, de glasvezelaansluiting is dan gratis. Voor de aanleg van start kan gaan, is een deelname van minimaal 25 procent nodig. Dat gaat dan in totaal om ongeveer 1900 aangesloten adressen in Driebergen-Rijsenburg.

door Wilco Willemse

De campagne is inmiddels ruim vijf weken onderweg en komt op stoom. Projectmanager van DELTA Fiber Netwerk voor Driebergen is Bart Helthuis: ,,De lokale acties werpen hun vruchten af. De informatieavonden op 22 en 23 september zijn goed bezocht en ook het Glasvezel Informatiepunt aan de Traaij 70 weet men al goed te vinden. De Driebergenaar is nieuwsgierig naar glasvezel en wij zijn er om ze van de juiste informatie te voorzien.”

VRAGEN Op de informatieavonden konden geïnteresseerden hun vragen stellen: ,,We komen tijdens onze campagnes vaak dezelfde vragen tegen, zo ook in Driebergen-Rijsenburg”, aldus Helthuis. ,,Bijvoorbeeld of e-mailadressen geldig blijven. Het antwoord is dat dat meestal wel zo is, als er echter een e-mailadres van een andere provider wordt gebruikt, kan het zijn dat dat adres komt te vervallen. Een andere vraag die werd gesteld ging over het ingaan van het nieuwe glasvezelabonnement. Dat gaat pas in als de aansluiting is geactiveerd in de woning en gebruikt kan worden. Tot die tijd betaal je niks bij je nieuwe provider, die je daar ook ruim op tijd van op de hoogte stelt. De hele informatieavond is terug te kijken: www.gavoorglasvezel.nl en doe dan de postcodecheck.”

MAX VERSTAPPEN Een vraag die minder vaak voorkwam dan bij voorgaande informatieavonden, is die over ‘Max Verstappen’. Helthuis: ,,Tot voor kort was dat een veelgestelde vraag: Kan ik ook gratis naar Max Verstappen en de Formule 1 blijven kijken met een glasvezelabonnement? Dat was namelijk het geval voor Ziggoklanten, maar vanaf 2022 zit Formule 1 niet meer bij Ziggo in het pakket. Vanaf dat moment geldt voor iedereen dus dat alleen via […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Glasvezelcampagne komt op stoom in Driebergen-Rijsenburg