Het laatste formule 1 nieuws

GP van Singapore geschrapt, Istanboel terug op de kalender

GP van Singapore geschrapt, Istanboel terug op de kalender

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© AP De race op Istanbul Park zou op 13 juni worden verreden, als vervanger van de GP van Canada. Omdat het vanwege de reisbeperkingen onmogelijk was voor de teams om naar Istanbul te komen, werd de race geschrapt. De organisatie van de Formule 1 besloot als vervanging een extra GP in Oostenrijk te houden. Daar zijn nu twee races op rij: zondag de Grote Prijs van Stiermarken en volgende week de Grote Prijs van Oostenrijk, beide op de Red Bull Ring.

De GP van Singapore op het stratencircuit van Marina Bay kan begin oktober niet doorgaan. De organisatoren van de Turkse GP denken dat het tegen die tijd wel mogelijk is om de Formule 1 te ontvangen.

Lewis Hamilton verzekerde zich in november vorig jaar op Istanbul Park van zijn zevende wereldtitel. De Formule 1 was toen voor het eerst sinds 2011 terug in Turkije. Hamilton won de race die onder regenachtige omstandigheden werd verreden, Max Verstappen kwam niet verder dan de zesde plaats. De Nederlander heeft op dit moment de leiding in het WK-klassement. In deze tijd kan iedereen wel wat extra ontspanning gebruiken. Maak voordelig kennis met een blad naar keuze. Je hebt al een proefabonnement voor 10,- Stopt vanzelf. Play

Lees het hele artikel op de volgende pagina GP van Singapore geschrapt, Istanboel terug op de kalender