Het laatste formule 1 nieuws

GPblog.com wenst alle lezers een gelukkig en voorspoedig 2021!

GPblog.com wenst alle lezers een gelukkig en voorspoedig 2021!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Zonder vuurwerk, maar met een fles champagne in de aanslag kijken we terug op een bewogen jaar. Want dat was 2020! De uitbraak van het coronavirus heeft de hele wereld op zijn grondvesten laten trillen, maar gelukkig kunnen we 2020 achter ons laten en kijken we vooruit naar een 2021 waarin hopelijk mooie dingen staan te gebeuren, ook in de Formule 1 .

Tijdens de pandemie was de Formule 1 de eerste internationale sport die weer opstartte. Zeventien Grands Prix werden er nog verreden met uiteindelijk Lewis Hamilton als overduidelijke winnaar. Voor volgend jaar mikt Liberty Media zelfs op een seizoen bestaande uit 23 Grand Prix-weekenden en daarmee worden wij als fans enorm verwend.

Want een nieuw jaar betekent ook weer een nieuw seizoen waarin van alles kan gebeuren. Daarbij zal GPblog uiteraard weer bovenop het autosportnieuws en de meest recente geruchten uit de racewereld zitten om jullie op weer de hoogte te houden van alle laatste ontwikkelingen. Wist je dat?

– GPblog in 2020 in totaal ruim 23.000 artikelen geschreven heeft!
– Het best gelezen artikel van afgelopen jaar door meer dan 850.000 Nederlanders gelezen is.
– Er vaker dan 240.000 keer een reactie geplaatst is in 2020 door jullie!
– Het record aantal reacties onder één artikel verbroken is dit jaar (450 stuks)
– Dat het aantal reacties in de commentsectie ten opzichte van 2019 vermeerderd is met 50.000!
– Dat de community van GPblog met bijna dertig procent gegroeid is in twaalf maanden tijd!

Een van de hoogtepunten die ons in 2021 staat te wachten is de Grand Prix van Nederland. Voor het eerst sinds 36 jaar keert de koningsklasse van de autosport weer terug naar ons kikkerlandje. Op Circuit Zandvoort wordt het ongetwijfeld een groot oranje feest!

Onlangs hebben wij dankzij jullie als trouwe bezoekers van GPblog een nieuwe mijlpaal bereikt door 3,2 miljoen unieke bezoekers in een maand tijd te mogen verwelkomen. De community van GPblog in 2020 was ook enorm actief in de commentsectie. De meningen liepen bij tijd en wijle enorm erg uiteen, met felle discussies tot gevolg. Feit is dat het gaaf is […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina GPblog.com wenst alle lezers een gelukkig en voorspoedig 2021!