Het laatste formule 1 nieuws

Grand Prix van Portugal toegevoegd aan F1-kalender

Grand Prix van Portugal toegevoegd aan F1-kalender

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 keert terug op het circuit van Portimão voor de Grand Prix van Portugal. Vorig jaar kreeg de baan een plekje op de door corona ontregelde wedstrijdkalender en dit jaar leverde het virus wederom veel puzzelwerk op voor de F1 organisatie. Lange tijd werd het weekend van 30 april tot en met 2 mei vrijgehouden, die plek is nu aan Portimão toegewezen.

“We zijn verheugd aan te kondigen dat de Formule 1 na het succes van de race van vorig jaar opnieuw in Portimao racet” , aldus F1 CEO Stefano Domenicali, zo lezen we op Motorsport.com. “We willen de promotor en de Portugese overheid bedanken voor hun harde werk en toewijding om ons op dit punt te krijgen. We kijken enorm uit naar ons seizoen 2021, nadat we vorig jaar lieten zien dat we op veilige wijze 17 races konden organiseren en miljoenen fans het plezier van racen konden bieden in een lastige tijd. We hopen dit jaar opnieuw op een veilige manier fans te kunnen verwelkomen op Portimao en we werken met de promotor aan de details van dat plan.”

Op 2 mei zal de Grand Prix van Portugal de derde race van het seizoen worden, als alles verloopt zoals gepland. Afgelopen oktober was Lewis Hamilton nog de winnaar op het circuit van Portimão.

Op deze plek staat externe inhoud die niet van FOK! afkomstig is. Het tonen van deze inhoud kan ertoe leiden dat de externe partij (waar de inhoud vandaan komt) cookies op jouw computer of device zet. Hiervoor moet je eerst expliciet toestemming geven.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Grand Prix van Portugal toegevoegd aan F1-kalender