Het laatste formule 1 nieuws

Grosjean bevestigt Mercedes-test: 'Heb met ze gebeld en zijn de plannen aan het afronden'

Grosjean bevestigt Mercedes-test: ‘Heb met ze gebeld en zijn de plannen aan het afronden’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Grosjean Romain Grosjean zal binnenkort een Mercedes mogen testen om zo zijn F1-carriere met een positieve noot af te sluiten na zijn horrorcrash in Bahrein. Zo bevestigde de coureur gisteravond zelf.

Grosjean moest de laatste twee races van zijn laatste Formule 1-seizoen aan zich voorbij laten gaan, nadat hij betrokken raakte bij een horrorcrash tijdens de Grand Prix van Bahrein. Hierdoor kwam er op abrupte wijze een einde aan zijn lange Formule 1-carrière. Al vrij snel na het ongeluk gaf het team van Mercedes te kennen dat het bereid zou zijn om een testsessie voor Grosjean te organiseren, zodat hij nog één keer in een F1-bolide kon stappen. Dit plan lijkt nu in kannen en kruiken te zijn.

Artikel gaat verder onder video

”Ja! Ik heb met ze gebeld en we zijn de plannen aan het afronden,” antwoordde een duidelijk blije en trotse Grosjean tijdens een stream op zijn eigen Twitch-kanaal toen een fan hem vroeg of de testsessie bij Mercedes er ook echt ging komen. ”Ik denk dat het mega gaat zijn.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Grosjean bevestigt Mercedes-test: ‘Heb met ze gebeld en zijn de plannen aan het afronden’