Het laatste formule 1 nieuws

Grosjean ontmoet hulpverleners: 'Bedankt voor het redden van mijn leven'

Grosjean ontmoet hulpverleners: ‘Bedankt voor het redden van mijn leven’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Grosjean met Medical Car-bestuurder Alan van der Merwe (links) en F1-arts Ian Roberts (rechts) Romain Grosjean keerde donderdag vier dagen na zijn horrorcrash tijdens de Grand Prix van Bahrein terug in de Formule 1-paddock. De Fransman bracht er een bezoekje aan zijn team en de hulpverleners die als eerste ter plaatse waren op de plek van het ongeval.

Grosjean werd woensdag al ontslagen uit het ziekenhuis, maar zal vanwege de brandwonden aan zijn handen wel de tweede race in Bahrein moeten overslaan dit weekend. Toch bracht hij vandaag even een bezoekje aan de paddock.

Zie ook Grosjean blikt terug: ‘Ik heb de dood in de ogen gekeken’

In het bijzijn van zijn vrouw bracht Grosjean onder andere een bezoekje aan zijn team en sprak hij de hulpverleners die zondag als eerste op de plek van het ongeval de Fransman te hulp schoten. Medical Car-bestuurder Alan van der Merwe, Formule 1-arts Ian Roberts en de brandweerman die zijn brandblusser richtte op de cockpit van de gecrashte Haas werden in het bijzonder bedankt. “Bedankt voor het redden van mijn leven” “Was jij de man die de baan overstak?” vroeg Grosjean aan de brandweerman, die eerder deze week voor zijn optreden al werd beloond met een promotie door de kroonprins van Bahrein. “Jouw reactie en instelling, ik zag de beelden. Jouw besef van waar ik zat in de auto. Bedankt voor het redden van mijn leven.”

Bekijk hieronder de beelden van de ontmoeting.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Grosjean ontmoet hulpverleners: ‘Bedankt voor het redden van mijn leven’