Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton contra Verstappen: "Ik hou er niet van om vergeleken te worden met coureurs uit het verleden of kampioenen..."

Hamilton contra Verstappen: “Ik hou er niet van om vergeleken te worden met coureurs uit het verleden of kampioenen…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton vecht dit jaar samen met Mercedes een stevige strijd uit met Max Verstappen en Red Bull in de hoogste klasse van de autosport . Door diverse mensen wordt de vergelijking al gemaakt met de periode van Ayrton Senna versus Alain Prost. Toch wil de regerend wereldkampioen Formule 1 die vergelijking niet maken. “Ik herinner mij toen ik voor het eerst ging kijken en vooral het opnieuw kijken van de beelden van de Senna-Prost periode”, aldus Hamilton tegenover RacingNews365. “Op dat moment was het gewoon gaaf. Ik had geen idee of het goed of slecht voor de sport was. Nu denk ik, toen ik opgroeide met het racen, dat wiel-aan-wiel racen altijd het beste was in de karting . Als je het bekijkt, waren dat de meeste gave tijden in de motorsport, wanneer je wiel-aan-wiel racen ziet. We zien nu gelukkig twee teams die ongelofelijk dichtbij elkaar liggen qua prestatieniveau.”

“Ik hou er niet van om vergeleken te worden met coureurs uit het verleden of kampioenen uit het verleden. Het is een nieuw tijdperk, een nieuwe tijd. Maar ik kan me voorstellen dat het niet slecht is voor de sport. Ik denk dat we nu continue de sport proberen te verbeteren en hoe we contact maken met de fans en hen de meest gave races leveren. Als er meer mensen kijken, dan vertelt je dat alles.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton contra Verstappen: “Ik hou er niet van om vergeleken te worden met coureurs uit het verleden of kampioenen…”