Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton durft niet te zeggen of Verstappens generatie goed of slecht is

Hamilton durft niet te zeggen of Verstappens generatie goed of slecht is

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton vindt het lastig om aan te geven hoe goed de huidige generatie coureurs is die in de Formule 1 rijdt. Wat in ieder geval zeker is, is dat hij Max Verstappen , Lando Norris en Charles Leclerc schaart onder de groep jonge, sterke talenten.

Op de vraag van AS of Verstappen zijn natuurlijke opvolger is en de volgende is die de wereldtitel gaat grijpen, antwoordt Hamilton voorafgaand aan de Grand Prix van Monaco: “Ik weet het niet. Er is hier een goede groep jong talent. Als hij de kans krijgt, heeft Lando [Norris] voor mij ook een enorm potentieel, en ook Charles [Leclerc]. Ik kan niet voorspellen wie van hen de sport zal leiden.”

Hamilton wordt vervolgens ook gevraagd naar wat hij vindt van de huidige generatie coureurs. Met mannen als Verstappen, Norris, Leclerc en Carlos Sainz staan er veel talenten klaar die popelen om ook te mogen strijden om het wereldkampioenschap. “Ik weet niet of het veel uitmaakt wat ik denk, ik weet niet of ik kan beoordelen of het een goede of een slechte generatie is” , zegt hij. Hamilton strijdlustig

Vorige week ontving de nummer twee van het huidige wereldkampioenschap een mooi compliment van Fernando Alonso . De 39-jarige Spanjaard stelde dat Hamilton prestaties (ondanks de dominante Mercedes-wagen van de afgelopen jaren) meer gewaardeerd zouden moeten worden. Hamilton weet dat vaak gesteld wordt dat hij zijn WK-titels enkel en alleen te danken heeft aan zijn werkgever die goede bolides bouwt. Hij reageerde daar als volgt op .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton durft niet te zeggen of Verstappens generatie goed of slecht is