Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton gaat records verbreken: 'Heeft geen vieze spelletjes nodig om te winnen'

Hamilton gaat records verbreken: ‘Heeft geen vieze spelletjes nodig om te winnen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nu Lewis Hamilton het record aantal overwinning van Michael Schumacher heeft geëvenaard, wordt de vraag of hij ook daadwerkelijk beter is ook vaker gesteld. Tom Coronel heeft die keuze echter allang al gemaakt.

Met 91 overwinningen heeft Hamilton nu evenveel overwinningen behaald in de Formule 1 als Schumacher en met waarschijnlijk nog een aantal overwinningen in 2020 en 2021 voor de boeg, zal dat record ook nog wel helemaal worden verslagen. Coronel vindt Hamilton beter dan Schumacher, maar niet per se door het aantal overwinningen. Hamilton is de allerbeste

‘’Schumacher heeft in zijn tijd veel cadeautjes gekregen en alles draaide om hem. Hamilton heeft daarnaast geen vieze spelletjes nodig om te winnen’’, aldus de Nederlandse autocoureur. Daarmee verwijst Coronel naar het donkere verleden van Schumacher, waarin hij vaker dan eens werd geholpen door een teamorder en ook niet vies was van een streek op de baan.

‘’Hamilton is echt de grootste, want hij heeft die cadeautjes nooit gekregen’’, stelt Coronel daarom tegenover Formule1.nl . In zijn huidige vorm lijkt Hamilton voorlopig ook nog niet te stoppen, want de motoren blijven tot 2026 gelijk. Is er voor Hamilton al eerder een reden om te stoppen of blijft hij de titels aaneenrijgen?

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton gaat records verbreken: ‘Heeft geen vieze spelletjes nodig om te winnen’