Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton kijkt uit naar GP Nederland: ‘Was geweldig om daar te racen’

Hamilton kijkt uit naar GP Nederland: ‘Was geweldig om daar te racen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton heeft veel zin in het nieuwe Formule 1 -seizoen. Hij oogt opgewekt, en geeft tevens aan uit te kijken om weer op Zandvoort te racen. Hamilton kijkt uit naar Zandvoort

Voor de camera van Ziggo Sport vertelt Hamilton veel zin te hebben in het nieuwe seizoen. Hij begint meteen over de Grand Prix van Nederland, en geeft aan dat hij ernaar uitkijkt om naar het circuit van Zandvoort terug te keren. “Ik heb er geracet in 2005, dat was geweldig. Het was supersmal. Het is een fantastisch circuit” , zegt Hamilton.

Als Jack Plooij zegt dat hij ernaar uitkijkt dat Hamilton op Zandvoort komt racen, en er ietwat twijfelend aan toevoegt “hopelijk met een overwinning” , moet Hamilton lachen, maar hij kan het wel waarderen. “Ik weet dat je dat niet echt meent, maar toch fijn dat je het zegt” , lacht Hamilton.

“Mijn belangrijkste doel is verandering. Vorig jaar hebben we aandacht gevraagd voor veel dingen, en voor het eerst in zeventig jaar heeft de sport zich activistisch opgesteld. Maar de strijd tegen ongelijkheid is nog niet voorbij” , aldus Hamilton.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton kijkt uit naar GP Nederland: ‘Was geweldig om daar te racen’