Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton kondigt spontaan aan dat hij in Formule 1 blijft

Hamilton kondigt spontaan aan dat hij in Formule 1 blijft

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

PORTIMÃO (ANP) – Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is niet bezig aan zijn laatste seizoen in de Formule 1. De 36-jarige Engelse autocoureur kondigde in aanloop naar de Grote Prijs van Portugal aan dat hij er volgend jaar ook weer bij zal zijn.

“Ik zeg het nu behoorlijk spontaan en plannen kunnen altijd wijzigen, maar ik geniet enorm van de strijd die we nu hebben op de circuits. Het is alleen maar uitdagender geworden”, doelde de Brit op de tweestrijd die zich in de eerste twee races van dit seizoen heeft ontsponnen met Max Verstappen.

Hamilton veroverde vorig jaar voor de zevende keer de wereldtitel, maar wachtte lang met bijtekenen bij zijn Duitse renstal Mercedes. Pas kort voor de testraces in Bahrein zette hij een krabbel onder een contract voor 1 jaar. “Ik ben van plan volgend jaar nog steeds een rol te spelen in de Formule 1. Ik blijf het geweldig vinden om met dit team samen te werken en het bemoedigt me ook om te zien dat het team werkelijk zijn best doet om gelijkheid en inclusie te bevorderen”, aldus de coureur, die in zijn strijd tegen racisme actief ijvert voor gelijkheid en diversiteit in de koningsklasse.

“We hebben nog steeds veel werk te doen als sport. Ik heb meer kans de dingen te veranderen als ik er bij ben. Hoe lang ik zal blijven, weet ik niet. Dat zullen we zien”, zei Hamilton. ANP

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton kondigt spontaan aan dat hij in Formule 1 blijft

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden