Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton stelt contractgesprekken met Mercedes opnieuw uit

Hamilton stelt contractgesprekken met Mercedes opnieuw uit

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gaat Lewis Hamilton wel of niet zijn contract verlengen bij Mercedes ? Die vraag houdt iedereen binnen de Formule 1 al maanden bezig en vier races voor het einde is er nog altijd geen duidelijkheid. De Brit, die zondag voor de zevende keer wereldkampioen kan worden, zegt de intentie hebben om door te gaan, maar twijfelt toch nog over wat hij precies allemaal wil doen in de sport en daarbuiten.

“Geloof het of niet, maar dat staat nog niet vast”, zegt Hamilton over een mogelijke contractverlenging tegen onder andere RacingNews365 . “Ik weet nog niet wat ik allemaal wil doen. Ik geloof dat ik het beste contract heb wat er is. Daarnaast ben ik altijd bezig met kijken hoe we beter en efficiënter kunnen worden en hoe we meer kunnen doen voor onze partners en hoe ik meer voor het team kan doen.”

Hamilton is erg bewust bezig met de toekomst die voor hem ligt en daarom zullen de onderhandelingen niet vanzelfsprekend zijn. “Het zou makkelijk zijn om gewoon een contract te ondertekenen en niet na te denken over wat daarna komt. Ik weet van mezelf dat ik graag verder wil bij Mercedes. Ik zou hen graag willen helpen met de transities die eraan komen, zoals groener worden en de elektrificatie van de auto’s. En ik wil Mercedes helpen diverser te worden, want het kan nooit divers genoeg zijn.”

“We moeten dus een hoop bespreken”, vervolgt Hamilton. “Maar dat gaan we doen als de klus is geklaard aan het eind van het seizoen. Niets is dus nog zeker. We moeten er gewoon nog over praten en ik heb niet het gevoel dat ik al klaar ben. We kunnen nog op zoveel vlakken beter worden. Ik hou van racen en van de uitdaging en ik denk niet dat dat snel gaat veranderen.”

Met medewerking van Dieter Rencken.

Voor Red Bull is 2020, als je bedenkt dat de wereldtitel het enige doel was, een verloren jaar gebleken. Kan het team samen met Max Verstappen in 2021 het tij keren? Dit en meer in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton stelt contractgesprekken met Mercedes opnieuw uit

Bochten Bahrein beter beveiligd

Bochten Bahrein beter beveiligd

De Formule 1 heeft extra veiligheidsmaatregelen getroffen voor de GP van Sakhir, zondag in Bahrein. Afgelopen zondag crashte op dat circuit de