Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton stelt ultimatum: "Zo niet, dan gaat dit vaker gebeuren"

Hamilton stelt ultimatum: “Zo niet, dan gaat dit vaker gebeuren”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De botsing tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen is in de wereld van de Formule 1 natuurlijk het gesprek van de dag, maar de kans dat het daarbij gaat blijven is klein. Vooral de gemoederen aan de kant van Red Bull Racing lopen hoog op en daar zal het commentaar van Lewis Hamilton geen goed aan doen.

De wereldkampioen stelde in de auto al vast dat Verstappen hem in zijn ogen afsneed. Na afloop is hij ondanks zijn straf nog steeds van mening dat hij niet als enige schuld heeft aan deze crash. Sterker nog, in een gesprek met Lawrence Barretto van Formula1.com , lijkt hij toch vooral nog steeds Verstappen verantwoordelijk te houden voor het ongeluk.

“Pratend met Lewis in het vierkantje, zegt hij dat hij na de botsing openstaat voor een gesprek met Max, omdat hij persoonlijk geen problemen [met Verstappen] heeft. Voor hem is ‘het spel aan, en we moeten gewoon blijven aanvallen. Er moet op de baan meer respect zijn, zo niet, dan gaat dit vaker gebeuren denk ik'”, zo vertelde Hamilton aan Barretto . Chatting to Lewis in the pen, he says he’s open to talks with Max after their collision as he doesn’t have any issues. For him, it’s “Game on, just keep on attacking. There needs to be respect on the track – and if not this will happen more often I guess”. #BritishGP #F1 — Lawrence Barretto (@lawrobarretto) July 18, 2021 Verstappen houdt zich niet stil

Zoals gezegd waren ze bij Red Bull absoluut niet te spreken over het gedrag van Hamilton, zowel tijdens als na de race niet. Zelfs Verstappen zelf, die zich normaal gesproken op de vlakte houdt, uitte op Instagram zijn ongenoegen over de wijze waarop Hamilton uitbundig zijn overwinning vierde.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton stelt ultimatum: “Zo niet, dan gaat dit vaker gebeuren”