Het laatste formule 1 nieuws

Hamilton uit dankbaarheid: "Ik had het niet alleen gekund"

Hamilton uit dankbaarheid: “Ik had het niet alleen gekund”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton is druk bezig om het wereldkampioenschap te winnen van Max Verstappen, maar tegelijk gebruikt hij graag zijn vrije tijd om een voorbeeld te zijn voor de wereld. Afgelopen week spendeerde de wereldkampioen zijn tijd met Len, een fan die 105 jaar oud is geworden.

Hamilton sprak met Len en zijn zoon David die allebei grote fans zijn van de Mercedes-coureur. Mercedes deelde een YouTube video op haar kanaal waarin verschillende fragmenten te zien zijn van het gesprek. Daarin uit Len zijn bewondering voor de coureur.

“Het is verbazingwekkend dat je de tijd hebt genomen om met ons te praten. Je vermaakt ons elke keer als je een race rijdt, we willen je bedanken. Wij zijn Brits en we zijn er trots op om Brits te zijn en we zijn ook trots dat jij dat ook bent. Je bent niet zomaar een kampioen, kijk maar naar het feit dat je elke keer je fans, ingenieurs en team bedankt.” Hamilton is dankbaar

De zevenvoudig wereldkampioen uitte zijn bewondering voor de 105-jarige fan en benadrukte dat hij dankbaar is voor alle mensen om hem heen die hem hebben geholpen om in de Formule 1 te komen.

“Ik had het niet alleen gekund. Daarom bedank ik degenen die mij gesteund hebben, te beginnen met mijn familie. Ik heb nu een fantastische groep mensen achter me staan en zij staan niet in de schijnwerpers zoals ik, dus erkennen hoe belangrijk zij voor mij zijn is het minste wat ik kan doen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hamilton uit dankbaarheid: “Ik had het niet alleen gekund”