Het laatste formule 1 nieuws

Heftige littekens, maar Grosjean kan trouwring weer om

Heftige littekens, maar Grosjean kan trouwring weer om

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het is komend weekend zes weken geleden dat de Formule 1 en Romain Grosjean door het oog van de naald kropen. In een bizar ongeluk op het circuit van Bahrein werd de wagen van de Fransman uiteengereten en ontstond er een vuurzee waar hij zich pas na 28 seconden uit kon bevrijden.

De littekens van de brand zullen blijvend zijn, maar Grosjean is goed op weg naar een volledig herstel. Gisteren plaatste hij al dat hij volledig uit het verband is en vandaag plaatste hij een foto dat hij zijn nek aan het trainen is (want je weet maar nooit). Na de training liet hij zien dat nu ook zijn trouwring weer om kan. Reden om het glas te heffen. Duim was er het ergst aan toe

Op de foto is te zien dat vooral de bovenkant van zijn hand en vingers behoorlijke brandwonden had. Zijn duim was er daarbij het ergst aan toe. Die kon hij tot voor kort nog niet compleet vrij bewegen, maar goed genoeg om de champagne vast te houden dus.

Grosjean heeft er na zijn ongeluk nooit een geheim van gemaakt dat hij zo snel mogelijk in een raceauto wil terugkeren. Hij baalde er dan ook behoorlijk van dat dit in Abu Dhabi niet gelukt is. De kans dat hij in de F1 terugkeert, is bijzonder klein, maar hij wordt wel gelinkt aan een Amerikaans avontuur in de IndyCar .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Heftige littekens, maar Grosjean kan trouwring weer om