Het laatste formule 1 nieuws

Heineken® en TIËSTO bij Formule 1 Heineken Grand Prix

Heineken® en TIËSTO bij Formule 1 Heineken Grand Prix

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geschreven door Redactie. ZANDVOORT – Heineken® en TIËSTO vieren het weekend van de historische terugkeer van de Formule 1®naar Zandvoort in stijl met een uniek optreden op het circuit. De internationaal bekende Nederlandse DJ Tiesto speelde een exclusief live-optreden op het circuit om de F1 Heineken Grand Prix van Zandvoort te vieren.

Heineken creëerde een bewegend podium op een vrachtwagenbed, met kunstwerken van de beroemde Nederlandse kunstenaar Joseph Klibansky. De Heineken®0.0 truck reed van het podium naar de tribunes en stopte bij bochten 11 en 12 voor een optreden voor de fans.

Het optreden is live gestreamd naar miljoenen fans wereldwijd. De Nederlandse superster DJ TIËSTO trakteerde de fans op een exclusieve 60 minuten durende live set. Het podium voor het optreden was gebouwd op de achterkant van een Heineken® 0.0 truck, die direct na de podiumceremonie vanuit de pitstraat aan zijn reis begon en op duurzame biobrandstof over het circuit reed, voordat hij bij bocht 11 en 12 stopte om TIËSTO het optreden te laten afmaken.

Om het optreden nog theatraler te maken, schoot de truck biologisch afbreekbare confetti over het circuit. De truck was voorzien van kunstwerken van de bekende Nederlandse kunstenaar Joseph Klibansky.

Klibansky ontwikkelde het ontwerp speciaal voor het F1® en W Series™ podium, in samenwerking met Heineken, dat lokale elementen weergeeft die synoniem zijn met Nederland, maar met een eigentijdse twist.

De livestream is tot het einde van het jaar te zien op de Beatport-kanalen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Heineken® en TIËSTO bij Formule 1 Heineken Grand Prix