Het laatste formule 1 nieuws

Het gaat in de Formule 1 altijd om de details; wanneer tekenden Red Bull en Pérez 'echt'?

Het gaat in de Formule 1 altijd om de details; wanneer tekenden Red Bull en Pérez ‘echt’?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De amateur-speurneuzen van F1 hebben geconcludeerd dat de Red Bull-deal van Sergio Pérez enkele dagen eerder was afgerond dan aangekondigd, dankzij een set gordijnen. De bevestiging dat Red Bull de Mexicaanse coureur contracteerde om Alex Albon te vervangen voor 2021 als teamgenoot van Max Verstappen , kwam op de middag van vrijdag 18 december, vijf dagen na de seizoen afsluitende Grand Prix van Abu Dhabi. Maar terwijl Pérez de volgende dag een bericht op sociale media plaatste waarin hij Red Bull-kopstukken Christian Horner en Dr. Helmut Marko bedankte voor de “geweldige kans” , zagen slimme waarnemers het bewijs dat de foto van de drie samen aanzienlijk eerder was gemaakt. Perez tweet op 19 december: Na bijna 12 jaar zullen we weer samenwerken, maat. Bedankt Christian Horner voor deze geweldige kans. Helmut Marko, ik ben erg blij en dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is gesteld, ik ga heel hard werken om dit team te helpen om nog een kampioenschap te brengen. After nearly 12 years we will work together again, mate. Thank You Christian Horner for this great opportunity.
Helmut Marko, I’m very happy and thankful for the confidence placed in me, I’m going to work very hard to help this team to bring one more Championship #givesyouwings � pic.twitter.com/j2cJarBLon — Sergio Pérez (@SChecoPerez) December 19, 2020 De heimelijke verraders waren de gordijnen op de achtergrond, die werden herkend als afkomstig van het W Hotel op het Yas Marina-circuit waar de Grand Prix van Abu Dhabi plaatsvindt. Ze suggereerden dus dat de ‘gordijnen’ langer dicht bleven voor Albon bij Red Bull, dan het management had verklaard.

Pérez droeg ook dezelfde kleding als toen hij racehelmen uitwisselde met zijn Racing Point-opvolger, Sebastian Vettel, in een andere tweet die op maandag 14 december werd gepost: ¡Intercambio de cascos con buenos amigos! #F1 pic.twitter.com/rJkuGydmFX — Sergio Pérez (@SChecoPerez) December 14, 2020 “Gezellig samenzijn”
In een interview met Motorsport-total.com weigerde Marko te ontkennen dat de foto van hemzelf, Horner en Pérez was genomen in Abu Dhabi, maar hij hield vol dat dit niet betekende dat het contract daar was getekend. Marko werd gevraagd […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Het gaat in de Formule 1 altijd om de details; wanneer tekenden Red Bull en Pérez ‘echt’?