Het laatste formule 1 nieuws

Het Silverstone-incident brengt F1-titelstrijd in heel andere dimensie: Red Bull maakt heisa mét een welbepaald plan

Het Silverstone-incident brengt F1-titelstrijd in heel andere dimensie: Red Bull maakt heisa mét een welbepaald plan

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

PREMIUM Max Verstappen. © EPA Formule 1Red Bull trok aan het kortste eind. En zag zijn eis voor een zwaardere sanctie tegen Lewis Hamilton afgewezen, in Boedapest. Zoals verwacht en ook ingecalculeerd door Red Bull zelf. Het team van Max Verstappen had immers een heel andere agenda. Die het verdere verloop van het seizoen wel eens zou kunnen beïnvloeden. Ik geef een terugkerend domiciliëringsmandaat (mandaat SEPA Europese domiciliëring) ten gunste van DPG Media NV, met schuldeisernummer BE80ZZZ0403406340 voor de inning van mijn abonnementsbijdrage. Ik geef toestemming aan (A) DPG Media NV een opdracht te sturen naar mijn bank om het verschuldigde abonnementsgeld van mijn bankrekening te debiteren en (B) mijn bank om het verschuldigde abonnementsgeld van mijn rekening te debiteren overeenkomstig de opdracht van DPG Media NV. Voor de door mij gekozen formule betaal ik de eerste 2 jaar € 77,35 per jaar (= € 5,95 per 4 weken). Nadien loopt mijn abonnement automatisch verder aan het standaardtarief. Na 2 jaar kan ik opzeggen wanneer ik wil.

Als abonnee van HLN ontvang je per e-mail nieuws, aantrekkelijke aanbiedingen, actualiteiten en productinformatie.
Je kan dit wijzigen bij jouw voorkeuren.

> Braziliaans model Kelly Piquet (32) steelt de show tijdens gloriedag voor Max Verstappen (23) in Monaco

Geen airco in huis? Zo hou je het toch fris

>

Tegen 2030 moet helft energie duurzaam zijn: dit is wat het jou kost

Formule 1 60 Max Verstappen haalt uit naar feestende Hamilton: “Respectloos en onsportief”

Play Zo beleefde familie Plasschaert het einde van de medalrace

Lees het hele artikel op de volgende pagina Het Silverstone-incident brengt F1-titelstrijd in heel andere dimensie: Red Bull maakt heisa mét een welbepaald plan