Het laatste formule 1 nieuws

"Het was een van de moeilijkste races van mijn tijd in de Formule 1"

“Het was een van de moeilijkste races van mijn tijd in de Formule 1”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Charles Leclerc begon de Franse Grand Prix vanaf de zevende plaats, maar viel aan het einde van de race terug naar P16. De Ferrari -coureur, die zich in de laatste twee Grands Prix op pole position kwalificeerde, suggereert dat zijn middag op Paul Ricard ‘een van zijn moeilijkste races’ was. Worstelende Ferrari

Op de stratencircuits presteerde de Ferrari-auto goed en op kwalificatietempo deed de auto het uitstekend. Hetzelfde kan niet gezegd worden wanneer de auto vol met brandstof zit. Leclerc blikt in een gesprek met Sky Sports terug op de race .

“Het is een van de moeilijkste races geweest uit mijn tijd in de Formule 1 . Ik heb het gewoon behoorlijk lastig gehad. Beide auto’s hebben geworsteld”, aldus tweevoudig Grand Prix-winnaar Leclerc.

“We hadden vijf of zes ronden op de banden waarin we vrij goed en competitief waren. Hoewel we de banden goed verzorgden, werden ze zo snel slechter. Dus probeerden we de tweede stop, ook al wisten we dat we sowieso buiten de punten zouden vallen. We probeerden het gewoon en het was vrij lastig. Het was gewoon een hele slechte race voor ons. We moeten het begrijpen,” voegde hij eraan toe.

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Het was een van de moeilijkste races van mijn tijd in de Formule 1”