Het laatste formule 1 nieuws

Hilarisch: Brundle beschrijft Megan Thee Stallion-moment: "Lookalike Draco Malfoy stuurde me weg"

Hilarisch: Brundle beschrijft Megan Thee Stallion-moment: “Lookalike Draco Malfoy stuurde me weg”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Martin Brundle Heerlijk! Martin Brundle reageert nog eenmaal op geheel eigen wijze op het veelbesproken incident op de grid met de bodyguard van vermeend celebrity Megan Thee Stallion. De analist moet lachen om de ironie rondom de bekendheid die hij hiermee vergaard heeft.

Voor het eerst sinds lange tijd werd Brundle weer toegelaten op de grid om korte praatjes te maken met hoofdrolspelers binnen de Formule 1. Wegens de coronarestricties was het alweer even geleden en de comeback werd er een om niet snel te vergeten. Brundle probeerde een paar vragen te stellen aan Thee Stallion, maar daar was de onbeschofte entourage rondom de beroemdheid niet van gediend. Een bewaker duwde de interviewer weg, terwijl een andere bewaker hem vertelde dat hij dit niet kon doen. Ironisch om hierdoor bekend te worden

Het zorgde voor een stormloop aan kritiek binnen de Formule 1. Eerder liet Brundle weten dat een lesje manieren geen overbodige luxe zou zijn voor de bewakers. Nu reageert hij nog eens in zijn Sky Sports-column. “Ik moest maandag wel lachen. Na alle bloed, zweet en tranen, glorieuze zeges, momenten van falen, enorme crashes, races in Le Mans en Monaco en 25 jaar van uitzenden op tv ben ik nu ineens half beroemd”, lacht de Brit om de ironie van de situatie. Lookalike Draco Malfoy

De manier waarop kan rekenen op het nodige lachen van Brundle en hij beschrijft de situatie dan ook op hilarische wijze. “Ik word nu bekend omdat ik genegeerd wordt door beroemdheden, terwijl ik even later aan de kant gebeukt wordt door een berg van een kerel, waarna ik vervolgens door een lookalike van Draco Malfoy (personage uit filmreeks Harry Potter, red.), die overduidelijk zijn eerste Formule 1-race ooit bezocht, verteld werd om weg te gaan”, schrijft hij.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hilarisch: Brundle beschrijft Megan Thee Stallion-moment: “Lookalike Draco Malfoy stuurde me weg”