Het laatste formule 1 nieuws

Hoe gaan we de zomer uit? | Stop of go voor Zandvoort | En het fluitje van Kuipers

Hoe gaan we de zomer uit? | Stop of go voor Zandvoort | En het fluitje van Kuipers

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Björn Kuipers in actie tijdens de kwartfinale op het EK tussen Tsjechië en Denemarken. Goedemorgen! Dit speelt vandaag:

Elke ochtend als eerste deze update in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Z First nieuwsbrief .

Mogen we weer na middernacht het terras op? Vanavond wordt duidelijk of de verscherpingen van de coronamaatregelen in de horeca worden opgeheven of nog langer van kracht blijven . Het gaat onder andere om het coronatoegangsbewijs en de vaste zitplaats. Of blijft het bij de versoepelingen voor het hoger onderwijs .

Ook voor de Formule 1 op Zandvoort is het een spannende dag. Het demissionaire kabinet hakt namelijk de knoop door of meerdaagse evenementen na 1 september weer zijn toegestaan . Dat zou ( wederom ) goed nieuws zijn voor de organisator van het racefestijn.

Een verziekte sfeer en een leegloop aan de top. Plus de wetenschap dat de Volksbank nog lang niet op eigen benen kan staan. Ondanks deze malheur moet de staatsbank ook nog eens opdraven in het cijfercircus; vandaag krijgen we inzicht in de financiële voortgang van de eerste helft van 2021.

Het balletje gaat weer rollen. Vanavond gaat de Eredivisie weer van start , met een wedstrijd tussen nieuwkomer Go Ahead (welkom terug!) en sc Heerenveen. Titelverdediger Ajax komt morgen in actie, net als uitdager PSV.

Slimme en sympathieke zet van bijna ex-scheidsrechter Björn Kuipers. Hij veilt zijn allerlaatste fluitje , dat hij onder andere gebruikte tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal én de EK-finale tussen Engeland en Italië. Voor het geld hoeft hij het niet te doen , dus de opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel en dit is de laatste dag dat je kunt bieden. Een lege hoofdtribune op Circuit Zandvoort. Dit stuk werd gisteren het meest gedeeld: De organisatie van de Grand Prix in Zandvoort hoeft de aanpassingen aan het circuit en de tribunes niet terug te draaien , bepaalde de rechtbank in Haarlem.

Wij vinden dat je dit ook wel even moet lezen: Een werkneemster van een Drents verfbedrijf beweerde door medicijngebruik te suf te zijn […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoe gaan we de zomer uit? | Stop of go voor Zandvoort | En het fluitje van Kuipers