Het laatste formule 1 nieuws

Hoe kan ik de Formule 1 GP van Emilia-Romagna op tv kijken?

Hoe kan ik de Formule 1 GP van Emilia-Romagna op tv kijken?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Getty Images/Red Bull Contentpool | Max Verstappen tijdens de vrije training in Imola. | Grand Prix van Emilia-Romagna 2020 De Formule 1 -race op het circuit van Imola (Autodromo Enzo e Dino Ferrari ) is zoals we in Nederland gewend zijn te volgen via de sportkanalen van Ziggo. Maar dit weekend is de race ook live te zien voor mensen die RTL Duitsland kunnen ontvangen.

RTL Duitsland heeft hiervoor een deal gesloten met Sky Duitsland en mag vier races uitzenden. De eerste is dus de GP van Emilia-Romagna op het circuit in Imola. Volgende maand is ook de GP van Spanje, die verreden wordt op zondag 8 mei, live te zien. Later dit jaar volgen nog in september de GP van Italië en in november de F1-race in Brazilië. Geen kwalificatie, wel de race

Waar RTL Duitsland tot vorig jaar nog wel de kwalificatie uitzond, zal de uitzending in 2021 beperkt zijn tot vier races en geen kwalificaties. Een beetje jammer is dat wel, maar aan de andere kant kunnen de fans die geen Ziggo-abonnement hebben tegen de verwachtingen in toch live Formule 1 kijken.

Het programma op RTL Duitsland begint zondagmiddag om 13:30 uur met een voorbeschouwing van anderhalf uur. Om 15:00 uur wordt de uitzending voorgezet met de Formule 1-race op het circuit van Imola.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoe kan ik de Formule 1 GP van Emilia-Romagna op tv kijken?

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Voetbal en autosport gaan meestal niet samen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de gefaalde Superleague Formula. Afgelopen zondag kwam er echter een uitzondering