Het laatste formule 1 nieuws

Hoe laat begint de Grand Prix van Steiermark in Oostenrijk?

Hoe laat begint de Grand Prix van Steiermark in Oostenrijk?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 is terug op de plek waar het vorige seizoen rond deze tijd begon. De Grand Prix van Steiermark op de Red Bull Ring , de eerste race van een tweeluik op het circuit bij Spielberg. Gelukkig hebben we nu wel al een derde van hete seizoen achter de rug en zitten we midden in een tweestrijd om de wereldtitel. Verstappen vs. Hamilton blijft spannende strijd

Daarin heeft Max Verstappen sinds zijn overwinning in Monaco de leiding genomen. Toen hij ook in Baku de snelste bleek te zijn, werd hier en daar nog geroepen dat Red Bull alleen op de stratencircuits in het voordeel is. Na zijn geweldige overwinning in Frankrijk, gaat ook die vlieger niet meer op.

Verstappen arriveert in Oostenrijk niet alleen als de favoriet op een circuit waar hij al vaker succesvol is geweest, maar ook als favoriet in de strijd om de wereldtitel. Met een tweede achtereenvolgende pole position bevestigt hij die rol nog maar eens.

Desondanks belooft het een spannende wedstrijd te worden. De Mercedes van Lewis Hamilton is erg zuinig op de banden en kan het Verstappen tijdens de race behoorlijk moeilijk gaan maken. En met beide mannen op de eerste startrij is ook de start hier natuurlijk weer cruciaal. Deze vindt plaats om 15:00 Nederlandse tijd.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoe laat begint de Grand Prix van Steiermark in Oostenrijk?