Het laatste formule 1 nieuws

Hoe laat begint de kwalificatie voor de Grand Prix van Oostenrijk 2021?

Hoe laat begint de kwalificatie voor de Grand Prix van Oostenrijk 2021?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Grand Prix van Oostenrijk is het negende weekend van 2021 in de Formule 1 . Zaterdag staat de kwalificatie op het programma voor de koningsklasse van de autosport op het circuit van de Red Bull Ring . Kan Max Verstappen net als vorige week opnieuw de pole position weten te grijpen?

De strijd om de plekken op de voorste startrij zal opnieuw gaan tussen Red Bull Racing en Mercedes. Op de zaterdag tijdens het weekend van de GP van Steiermark was het verschil twee tienden in het voordeel van Max Verstappen. De vraag is of Mercedes dat gat heeft weten te dichten in een week tijd.

Zelf denkt Verstappen dat het spannender gaat worden , maar Hamilton is daar nog niet zo van overtuigd. De Britse coureur van Mercedes verwacht dat het verschil tussen de RB16B en W12 nog altijd zo’n twee tienden zal zijn . Wanneer is de kwalificatie voor Oostenrijkse GP?

De kwalificatie voor de Grand Prix van Ostenrijk begint zaterdagmiddag om 15:00 uur. Eerder op de dag staat ook nog de derde vrije training op het programma. De laatste oefensessie start om 12:00 uur Nederlandse tijd en duurt net als de kwalificatie een uur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoe laat begint de kwalificatie voor de Grand Prix van Oostenrijk 2021?