Het laatste formule 1 nieuws

Hoe laat begint Formule 1 Grand Prix van Spanje?

Hoe laat begint Formule 1 Grand Prix van Spanje?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Een nieuwe race staat voor de deur. Dit weekend wordt de Formule 1-race van Spanje op het circuit Montmélo nabij Barcelona gereden. De Formule 1 Grand Prix van spanje lijkt een interessant gevecht tussen Mercedes en Red Bull te worden waarbij de overige teams waarschijnlijk vooral figurant zijn. Lewis Hamilton begint vanaf pole position, maar voelt de hete adem van Max Verstappen die op de tweede startpositie staat in de nek. Waar kun je kijken?

De Formule 1-race op het circuit in Spanje is live op meerdere zenders te bekijken. Als eerste voor Ziggo -klanten zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport . Bij onder meer KPN , Canal Digitaal en T-Mobile kan zonder extra kosten de race via RTL Duitsland gevolgd worden. Wie online wil kijken, kan voldoen met de aanschaf van het goedkopere F1 TV Pro-abonnement. Hoe laat begint de race?

Het startsein voor de race wordt even na 15.00 uur gegeven. Op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select – onderdeel van Ziggo Sport Totaal – begint de voorbeschouwing om 13.45 uur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoe laat begint Formule 1 Grand Prix van Spanje?