Het laatste formule 1 nieuws

Hoe laat begint Formule 1-race van Azerbeidzjan?

Hoe laat begint Formule 1-race van Azerbeidzjan?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan belooft op voorhand een groot stektakel te worden. Hoe kan je de race live volgen? De Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan op het circuit nabij Bakoe lijkt een interessant gevecht tussen Ferrari, Mercedes en Red Bull te worden waarbij de overige teams waarschijnlijk vooral figurant zijn. De twee favorieten voor de wereldtitel Lewis Hamilton en Max Verstappen beginnen respectievelijk van de startposities twee en drie. De verwachting is dat het een race vol met spektakel en onderbrekingen wordt waarbij bocht 15 een belangrijke rol gaat spelen. Waar kun je kijken?

De Formule 1-race op het circuit in Bakoe is live op meerdere zenders te bekijken. Als eerste voor Ziggo -klanten zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport . Bij onder meer KPN , Canal Digitaal en T-Mobile kan met een extra abonnement via Ziggo Sport Totaal en online vi F1 TV Pro bekeken worden. Hoe laat begint de race?

Het startsein voor de race wordt even na 14.00 uur gegeven. Op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select – onderdeel van Ziggo Sport Totaal – begint de voorbeschouwing om 12.45 uur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoe laat begint Formule 1-race van Azerbeidzjan?