Het laatste formule 1 nieuws

Hoge bomen vangen veel wind: Compare.Bet analyseerde r/formula1

Hoge bomen vangen veel wind: Compare.Bet analyseerde r/formula1

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het nieuwe Formule 1 seizoen start dit weekend en iedereen is erg benieuwd naar de eerste krachtmeting op het circuit van Bahrein. Compare.Bet analyseerde op subreddit r/formula1 welke fans zich het meeste zorgen maken voor aankomend seizoen.

Mercedes had niet de beste test in Bahrein twee weken geleden, terwijl Helmut Marko over Red Bull juist zei dat de wintertest nog nooit zo goed was gegaan. Het leidde ertoe dat Lewis Hamilton openlijk voor de camera vertelde zich zorgen te maken over Red Bull, dat zijn mogelijke record van acht wereldtitels in de weg zou kunnen staan.

Lees ook : Aston Martin na 61 jaar terug: ‘Het wordt een leercurve’

Compare.Bet deed naar aanleiding van die uitspraak onderzoek naar zorgen van de fans. Specifieker onderzochten ze over welke teams en coureurs de F1 fans zich komend seizoen de meeste zorgen maken. Op de subreddit r/formula1 werden 142.154 berichten van afgelopen jaar geanalyseerd, om te zien welke namen het meest naar voren komen in berichten van zorgen. (Photo by Andy Hone / LAT Images) Het bleek dat Lewis Hamilton niet de enige is die zich zorgen maakt over de prestaties van zijn team. Mercedes werd bijna 3000 keer genoemd in berichten van fans die zich zorgelijk uitlieten, maar liefst 2.991. Hamilton is ook de coureur die het meest genoemd wordt in dergelijke berichten. Fans bekenden op internetforum Reddit 977 keer zich zorgen te maken over de kansen van de Brit. Zijn teamgenoot Valtteri Bottas is ook meteen nummer twee met 741 mentions.

Lees ook : Mijmeren over 2021 met Ho-Pin Tung: ‘Alonso kan het moeilijk krijgen met de nieuwe banden’

Ferrari staat tweede op de lijst van teams met 1.853 en ondanks de goede aanloop naar de start van het seizoen maakt Red Bull met 1.469 bezorgde berichten de top drie compleet. De lijst gaat verder met McLaren (1,006), Aston Martin (981), Williams (700), Haas (676), Alpine (463), AlphaTauri (323) en op de laatste plaats Alfa Romeo (156).

De fans maken zich duidelijk niet al teveel zorgen om Alfa Romeo. De achtste plaats van vorig seizoen heeft blijkbaar het vertrouwen gegeven dat […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoge bomen vangen veel wind: Compare.Bet analyseerde r/formula1