Het laatste formule 1 nieuws

Honda-baas Masashi Yamamoto: "We willen met Max aan de leiding staan zodra we naar Mexico en Brazilië gaan"

Honda-baas Masashi Yamamoto: “We willen met Max aan de leiding staan zodra we naar Mexico en Brazilië gaan”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen zit in een keiharde strijd verwikkeld met Lewis Hamilton om de Formule 1-wereldtitel. De afgelopen races lijkt Mercedes het beter voor elkaar te hebben dan Red Bull. Bij Honda weten ze hoe ze Nederlander kunnen helpen om de titel te winnen. “Er zijn nog zes races te gaan met Amerika als eerste wedstrijd”, zegt Honda-F1 managing director Masashi Yamoto tegen Auto Sport Web in Japan. “Natuurlijk willen we met Max nog steeds aan de leiding staan als we naar Mexico en Brazilië gaan. Daarna heb je nog Qatar, Saudi-Arabië en Abu Dhabi. In Abu Dhabi willen we ons op die wijze ontwikkeld hebben dat we weer het beste team zijn.”

“Vorig jaar hadden we daar de pole. Over Qatar en Saudi -Arabië heb ik nog geen mening, ik weet het niet. In Mexico, Brazilië en Abu Dhabi kunnen we goede races hebben en hopelijk leidt dat uiteindelijk tot een goed resultaat.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Honda-baas Masashi Yamamoto: “We willen met Max aan de leiding staan zodra we naar Mexico en Brazilië gaan”