Het laatste formule 1 nieuws

Honda hoopt met extra gegevens het momentum met Red Bull vast te houden

Honda hoopt met extra gegevens het momentum met Red Bull vast te houden

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull Racing en Honda pakten afgelopen zondag hun tiende overwinning samen in de Formule 1 . Max Verstappen won de Grand Prix van Steiermark, en bij Honda kijkt men positief naar de tweede race op de Red Bull Ring .

De Grand Prix van Oostenrijk staat dit weekend voor de deur, en dat betekent dat de coureurs voor de tweede keer op een rij op hetzelfde circuit in actie zullen komen. Dit maakt het voor coureurs natuurlijk makkelijker, maar ook voor teams en leveranciers. Honda weet nu namelijk precies wat het kan verwachten van de tweede race. Extra druk voor Honda

‘’De vorige keer zorgde het sterke optreden van Max voor Honda’s vierde overwinning op rij van het seizoen en in feite presteerden alle vier de auto’s met Honda-motor goed. We willen dat momentum vasthouden en er is misschien een beetje extra druk omdat we weer eens op het thuiscircuit van Red Bull racen’’, zegt Toyoharu Tanabe in het persbericht van Honda .

‘’Het enige technische verschil waar alle teams mee te maken hebben, is dat de Pirelli-banden allemaal een stapje zachter zijn en omdat er dit keer koeler weer wordt voorspeld, zal het interessant zijn om te zien wat voor effect dat heeft op de bandenstrategie. Iedereen heeft nu voldoende gegevens van vorige week om zijn prestaties te verbeteren en ook wij hopen dat we met onze beide teams opnieuw een goede race kunnen neerzetten’’, besluit de topman van Honda.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Honda hoopt met extra gegevens het momentum met Red Bull vast te houden