Het laatste formule 1 nieuws

Honda perst alles uit de motor: 'Moeten het maximale eruit halen'

Honda perst alles uit de motor: ‘Moeten het maximale eruit halen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Toyoharu Tanabe ziet de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton steeds heviger worden. Met zijn team probeert Tanabe er alles aan te doen om Verstappen zoveel mogelijk vermogen te bieden in deze laatste races.

Voor het eerst in jaren is het weer eens echt spannend in de Formule 1 . Honda heeft het gat naar Mercedes weten te dichten en dat zorgt ervoor dat het Duitse merk onder druk komt te staan. Mercedes lijkt nog altijd een voorsprong te hebben op het rechte stuk, maar het is veel minder dan in voorgaande jaren het geval was. Honda blijft doorknokken

Dat zorgt ervoor dat Verstappen in 2021 eindelijk mee kan doen om de wereldtitel. De Nederlander leidt het kampioenschap met nog zes races te gaan, maar het verschil met Hamilton is ook maar zes punten. Dit betekent dat Red Bull Racing , Honda en Verstappen alle zeilen moeten bijzetten om de wereldtitel te veroveren.

‘’Max pakte de leiding in het kampioenschap terug na zijn tweede plek tijdens de Grand Prix van Turkije. Als je de gevechten van dit jaar bekijkt, zie je dat we dichterbij Hamilton zitten. Net als normaal, doen we er met het technische team alles om het maximale uit de motor te halen en in te spelen op onverwachte omstandigheden’’, aldus Tanabe tegenover as-web.jp .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Honda perst alles uit de motor: ‘Moeten het maximale eruit halen’