Het laatste formule 1 nieuws

Honda voorspelt spannende Amerikaanse Grand Prix: "Het zal zwaar worden"

Honda voorspelt spannende Amerikaanse Grand Prix: “Het zal zwaar worden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Toyoharu Tanabe van Honda kijkt uit naar de Grand Prix in Amerika en verwacht nog een loodzware opgave in de titelstrijd, maar ook in het middenveld. De Japanners ondersteunen niet alleen Red Bull Racing , maar ook AlphaTauri. Tanabe geeft op de officiële website van Honda aan hoe hij denkt over het verloop van het seizoen.

De topman van Honda kijkt uit naar de resterende wedstrijden: “Het einde van het seizoen komt eraan en we denken dat de zware strijd om de wereldtitel tot het einde zal aanhouden.” Mercedes heeft de afgelopen races meer snelheid gevonden en per races zullen de verhoudingen dus anders liggen. “We zullen het race per race bekijken en ik verwacht dat de strijd tot het laatste weekend zal duren”, aldus Tanabe. IndyCar

Daar waar het Japanse merk aan het einde van het seizoen vertrekt uit de Formule 1, blijft het wel aanwezig in de IndyCar. Tanabe kijkt dan ook uit naar de race in Amerika. “Hier in Amerika zijn er veel fans die Honda steunen, vooral in de IndyCar. Wij zullen zoals altijd ons best doen om hen een goed resultaat te bezorgen met onze teams”, zo vertelt Tanabe over AlphaTauri en Red bull Racing.

Het team van Max Verstappen is aan het knokken is om het wereldkampioenschap bij de constructeurs en bij de rijders. AlphaTauri probeert de vijfde plek in het constructeurskampioenschap af te pakken van Alpine. De achterstand op het Franse team is op dit moment twaalf punten.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Honda voorspelt spannende Amerikaanse Grand Prix: “Het zal zwaar worden”