Het laatste formule 1 nieuws

Hoop voor Verstappen in Monaco: 'Daar gelden andere wetten'

Hoop voor Verstappen in Monaco: ‘Daar gelden andere wetten’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De afgelopen twee races waren een prooi voor Mercedes en Lewis Hamilton , maar Timo Glock denkt dat het tijdens de Grand Prix van Monaco zomaar weer de kant op kan vallen van Max Verstappen en Red Bull Racing .

In 2021 hebben we eindelijk weer een titelstrijd in de Formule 1 , met het gevecht tussen Mercedes en Red Bull, maar bovenal het gevecht tussen Hamilton en Verstappen. Het staat nu 3-1 in het voordeel van Hamilton, die in de laatste twee races de overwinning wist te pakken. In Monaco zegt dat echter niks. Hoop voor Verstappen

‘’Als ik vooruit kijk naar Monaco, dan denk ik dat het daar ook weer heel spannend zal zijn als we beide wagens daar op een goed niveau zien. Ze zullen waarschijnlijk weer wat stootjes kunnen uitdelen, en ik ben erg benieuwd wel team hier boven komt drijven, want in Monaco gelden eigen wetten’’, zegt Glock in zijn column voor Sky Germany .

‘’Ik probeer weer optimistisch te zijn voor Verstappen en geloof dat Monaco goed past bij Red Bull. Ik wil zeggen dat hij voorop zal rijden in Monaco. Ik kijk ook weer uit naar de flair van Monaco en de fans die mogen komen. Laten we zien wat er gaat gebeuren, het zal in ieder geval weer spannend worden’’, besluit de voormalig F1-coureur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Hoop voor Verstappen in Monaco: ‘Daar gelden andere wetten’