Het laatste formule 1 nieuws

Horner geeft duidelijkheid over 2022 line-up van Red Bull: 'Wij zijn blij met hem'

Horner geeft duidelijkheid over 2022 line-up van Red Bull: ‘Wij zijn blij met hem’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De contractverlenging van Lewis Hamilton zorgt voor wat meer duidelijkheid over de stoelendans die zich in de F1 plaatsvindt voor 2022. De Brit van Mercedes heeft zijn contract voor twee jaar verlengd en zal dus de komende twee jaar blijven vechten voor titels. Bij Red Bull Racing kijken ze uit naar de duels met de zevenvoudig wereldkampioen.

“ Ik denk dat het goed is voor de Formule 1 . Lewis heeft enorm veel gepresteerd. Voor hem is het goed om nog een aantal jaar bij de sport betrokken te blijven en hopelijk kunnen we nog meer van die spannende duels krijgen met hem ”, legt Christian Horner uit in gesprek met Sky Sports . Hoe gaat Red Bull eruit zien in 2022?

Bij Red Bull staat er ook nog steeds een stoeltje vacant voor 2022. Topkandidaat lijkt wel Sergio Perez , die naar behoren presteert bij het team van Horner. De teambaas verwacht dan ook geen grote verrassingen en stelt de Mexicaanse F1-fans gerust.

“ We zijn heel erg blij met de prestaties van Checo. We zullen rondom de tafel gaan zitten in de komende periode. Er zijn een aantal races te gaan tussen nu en de zomerstop. We zijn blij met de punten die hij behaald en de prestaties die hij neerzet. We zien elkaar heel vaak en ik verwacht niet dat het lange gesprekken zullen zijn, het zal vrij eenvoudig worden ”, sluit Horner af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Horner geeft duidelijkheid over 2022 line-up van Red Bull: ‘Wij zijn blij met hem’