Het laatste formule 1 nieuws

Horner noemde Hulkenberg nog als kanshebber: "Ik dacht: huh? Hulkenberg?"

Horner noemde Hulkenberg nog als kanshebber: “Ik dacht: huh? Hulkenberg?”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Will Buxton denkt dat Sergio Perez zelf al weet dat hij volgend seizoen honderd procent zeker in de Formule 1 rijdt. In de Weekend Warm-Up vertelt de F1-presentator dat er in de paddock al gefluisterd wordt dat Perez in 2021 ‘gewoon’ een stoeltje heeft. Bij welk team dat dan zou zijn is echter niet duidelijk, maar alles wijst op Red Bull Racing .

Buxton ging langs bij Christian Horner voor navraag, maar hij kreeg geen duidelijkheid. De teambaas van Red Bull zei zelfs opvallend genoeg dat Nico Hulkenberg nog kans maakte. ” Ik sprak Christian vorige week en die zei dat Nico en Sergio nog kans maakten op het stoeltje. Ik dacht: huh? Hulkenberg? Nico zei namelijk dat er al maanden geen contact was geweest.” Horner verschaft geen duidelijkheid

En dus vroeg Buxton aan Horner of hij de naam van Hulkenberg niet gewoon noemde om de onderhandelingspositie van Red Bull met andere rijders te versterken. Wat zei Horner daarop? “Het ligt volledig in de handen van Alex, hij kan alleen zelf zijn plekje verliezen “, citeert Buxton de Britse chef. “Maar dat is niet echt een antwoord. Dat is een Christian-politiek antwoord.”

Buxton sluit echter ook weer niet uit dat dat Perez nooit serieus in beeld is geweest en dat het al lang en breed rond is dat Albon ook volgend jaar de teamgenoot van Max Verstappen is. Het vreemde is echter wel dat hij vervolgens zegt: “Enkele belangrijke mensen in de paddock zeiden na zijn overwinning op zondag dat hij gewoon een stoeltje heeft en dat het goed komt.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Horner noemde Hulkenberg nog als kanshebber: “Ik dacht: huh? Hulkenberg?”